Tips om transport i Krakow

Den beste måten å nyte Krakow er å ta føttene til hjelp,fordi de fleste av severdighetene ligger i gangavstand fra hverandre.Du kan også velge andre alternativer.

 

1. Taxi 

Det er billig å ta taxi i Krakow og enklere og mer komfortabel enn å ta bus. 1km koster ca 5 kr fra kl 6 til kl 22. Fra flyplassen til sentrum av Krakow betaler du ca 140 kr. Og fra Bergen flyplassen til Sandviken betaler du ca 155kr. Det lønner seg ikke å spare på taxi i Polen,spesielt hvis du reiser med venner.

 

2.Sykkel

Liker du å sykle?På denne måten unngår du trafikkork,får du en herlig opplevelse av frihet og ser severdighetene uten problemer. Alle må først registreres her  for å utleie sykkel i Krakow.

 

3.Buss,trikk

Du har ulike måter å kjøpe billett på: om bord i buss, på billettautomater, på butikken. Har du ingen anelse om hvilken buss du skal ta?HER kan du sjekke. Du kan kjøpe enkeltbillett,weekendbillett,24,48,72-timarsbillett og periodebillett- 7,30,180-dager. Enkeltbillett koster ca 8kr. 48-timarsbillett koster ca 50 kr.

 

4.Tog

Tog er også et godt alternativ. Det tar ca 18 minutter fra flyplassen til sentrum av Krakow.Billett koster ca 18kr.  HER kan du sjekke ruter. 

 

 

#krakow #transport #tog #trikk #buss #sykkel

 
4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg