Stedene ved det baltiske hav du må besøke før det er for sent!

1. Swinoujscie og 44 øyene

Swinoujscie  ble kjent som polsk Venezia pga beliggenhet på 44 øyene. Her finner du en bred og fin sandstrand og flotte forholdene for vannsport. Byen tilbyr mange vakre sykkelruter og flotte severdigheter.

 

2. Miedzyzdroje og Wolinski nasjonalpark

Miedzyzdroje med ca 6000 innbyggere er en koselig turistby ved det Baltiske hav. Her bør du se Wolinski nasjonalpark som ble etablert i 1960.

3. Rewal

Rewal er perfekt for en romantisk weekend med kjæresten. Stranden og gaten full av blomster.

4. Kolobrzeg

Kolobrzeg er perfekt for sommerferien. Fine strender, flotte attraksjoner og en eventyrlig natur som er en opplevelse i seg selv.

5. Leba og de imponerende sanddynene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

#polen #polska #poland #reisetips #reise #tur #baltiskehav #baltik #sjø #strand

 

5 kommentarer
  1. Wow det så flott ut. Jeg tok ferje fra Ystad i Sverige til Swinousjche når jeg var 14-15 år, da ble vi møtt av bevæpnede vakter på kaia. Har ikke det inntrykket av stedet som du presenterer her 🙂 Polen har nok forandret seg mye siden 1985 🙂

  2. Baltisk havet er den døra av Polen, men polsk hjerte ligger i Warszawa. Da jeg besøkte det jeg var overrasket hvor annerledes enn teste av landet det er. For eksempel nattliv var fantastisk. Det finnes mange barer og klubber, mest av dem er nær Nowy Świat gata. Men min favoritt heter New Orlean, det er et sted når du kan hvile, ser på vakre dansere og ha god middag med alkohol i god prisen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg