Slik sparer du penger på neseoperasjon

Idag skriver jeg om neseoperasjon i Polen og medisinsk turisme som en billig solution 🙂

Har du spørsmål om behandling og klinikk i Polen? Send oss email [email protected] 

Mange mennesker  mistrives i sin egen kropp og mange får komplekser for enkelte kroppsdeler,fe komplekser for nesa. Noen sier at man må godta seg selv som en er og at man må lære å akseptere  sin kropp. Så enkelt,så vanskelig…. misnøyen med egen kropp kan få man til å trekke seg unna mennesker. Komplekser for kroppen påvirker også selvfølelsen. Det finnes også funksjonelle årsaker at noen ønsker seg en neseoperasjon,fe forbedre pustingen gjennom nesen. Og hva gjør man hvis man er virkelig misfornøyd? Alternativene er å akseptere seg selv eller å ta en neseoperasjon. 

I Norge neseplastikk koster fra 40 000 kr. I Polen fra 20 000 kr. (ca 25000 kr med overnatting og reise). Jeg synes at alle er enig med meg i at kvaliteten på klinikken er langt viktigere enn prisen! Og.. høy pris er ikke alltid ensbetydende med god kvalitet. Ang neseplastikk er det snakk om mye penger og en prisforskjell på 20 000 kr kan bli faktor som bestemmer om man får råd til operasjon. 

Utdannelsen for å bli polsk spesialist i plastisk kirurgi tar ca 12 år: 6 år legestudie, 1år turnus, 5 år praksis. Mange polske leger har utdannet seg eller har fått mye erfaring i utlandet. 

Hvor lang ferie?

 Du trenger ca 14 dager – reise til og fra Polen, 1.dag operasjon og 9 dager observasjon. Det er veldig viktig at du får en så god oppfølging at du ikke trenger å reise hjem med en gang!

Pris

Total pris i Polen fra 20 000 kr (ca 25 000 kr med reise og overnatting)

Hvem kvalifiserer ikke for neseplastikk?

 • jenter i alder mellom 14 og 15
 • gutter mellom 15 og 16

Risikoer

 • infeksjoner,blødning,hematom
 • narkose komplikasjoner
 • arr,hevelse
 • nerveskade

Operasjonstid

Ca 1 – 2 timer

Rekonvalesens

Sluttresultatet kan bedømmes tidligst etter 11 måneder.  Det tar ca 2-4 uker før hevelsen og blåmerker går helt over. Etter ca 4-6 dager etter operasjon fjernes bandasjen.

Transport fra flyplass og hotell

Velger du en riktig klinikk, får du gratis transport fra og til flyplass og hotell. 

 

 

 

#rhinoplasty #neseoperasjon #medisinskturisme #operasjon #behandling #polen #poland #polska #reise #ferie #travel #trip #tur #reisetips 

6 kommentarer
  1. Folk må få gjøre som de vil. Men å endre på kroppen sin, bare for å endre på den, det er jeg litt imot! Men som sagt, jeg blander meg ikke i hva andre gjør. Men siden det er SÅ mange som gjør dette nå, skjønner jeg at etterspørselen blir større og større, og jeg skjønner at du reklamerer for det, siden det er billigere i Polen! Ønsker deg en flott søndag Ilo! <3 Stor klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg