Polakken ofret livet- hans familien trenger støtte!

 

Tolv mennesker omkom og 48 ble skadet da en lastebil kjørte inn på et julemarked i sentrum av Berlin mandag kveld. Det var også Lukasz Urban blant ofrene -Polakken som ofret livet da han forsøkte å stoppe terroristen. Lastebilen med Lukasz ble  kapret av  terrorister og ble brukt til å kjøre inn i julemarkedet. Lukasz kjempet med døden og grep fatt i rattet for å redde menneskeliv. 

Lukasz  likte å jobbe som sjafør og  var dedikert i sitt arbeid. Selskapets transportsjef Lukasz Wasik beskriver Urban som en god, stille og ærlig person. Han var på vei hjem til sin kone og 17 år gamle sønn i Polen. Nå familien hans trenger støtte- han kan ikke få livet tilbake men penger kan hjelpe litt kone til Lukasz og sønnen(de er uten lønn nå). 

Har du mulighet og vil hjelpe? Da kan du gå til gofundme siden og donere penger.  

Hvem står bak terrorangrepet? IS(islamistgruppa) tar på seg ansvaret. Den hovedmistenkte er tunisieren Anis Amri.  Han kommuniserte med IS og søkte på nettet etter metoder for å lage eksplosiver.

Men..NOK er NOK! En som dreper kan være muslim, men kan også være kristen.  Hvorfor er det ingen tvil om at Islamistisk terror er i klart flertall?  Se oversikt over angrepene: 15.12.2014 Sydney (gisseltakeren brukte IS-symbolikk),07.01.2015 Paris,Charlie Hebdo(En al-Qaida-gruppering tok på seg skylden),15.01.2015 Belgia(planlagt av hjemvendte Syria-krigere),27.01.2015 Libya, 14.02.2015 København,15.02.2015 ,20.02.2015 ,19.04.2015 Libya,13.11.2015 Paris IS tok på seg skylden og mer.. HER kan du se detaljert oversikt over angrepene

Islamsk ekstremisme er en av de mest barbariske religioner som har eksistert, de kriger mot alle og skaper kaos, ustabilitet og lidelse i verden.  De prøver å påtvinge oss islam og er villige til å bruke vold for å få sine mål. Vesten har også en del av skylden ( her mener jeg finansiering av terrorisme) men hoved ansvaret og skyld har islamsk ekstremiste.

Jeg er redd for terror og det plager meg. Jeg husker min tur til Paris. Jeg satt i metro og fikk se voksen mann som tok på seg muslimsk klær fra hode til tå. Han hadde barnevogn med uten barn. Jeg fikk panikk angst og var så fryktelig redd. Jeg trodde at han har bomben i barnevogn og det skal eksplodere. Dette var min siste reise til Paris. Jeg klarar ikke å gå til Frankrike,Berlin,Egypt eller Tyrkia og tenke hvem som er en terrorist eller ikke. 

I Polen  føler jeg meg trygg. Vi blander ikke  (som fe Frankrike) inn islam og politikk. I Polen vi har ikke råd til asylsøkere. Det er vanskelig å få opphold og arbeidstillatelse og vi har ikke penger. Det er en veldig  liten mulighet for at terrorister kommer til Polen som asylsøkere. 

Jeg er ikke mot islam,men jeg er mot islamsk ekstremisme og vold. Jeg har mange gode muslimske venner. På grunn av terroristangrepene skal vanlige muslimer også lide. De er mer utsatt for mobbing. De er satt i dårlig lys på grunn av aktiviteten som utføres av islamsk ekstremisme.

 

 

 

 

 

 

#besokpolen #polenbesok #besøkpolen #polenbesøk #polen #Polska #Poland #berlin #terror #terrorangrep #is #islam #islamskekstremisme

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg