‘Er du ikke HVIT ? da er du sikkert islamsk terrorist som skal drepe eller voldta’


By Rufus46 (taken by Rufus46) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)], via Wikimedia Commons

En av våre lesere har skrevet til oss ei bekymringsfull melding. Her kan du lese hele meldingen:

Planlegger noen av deres venner eller bekjente å reise til Polen som turist eller for å studere og ikke har EUROPEISK UTSEENDE ? da må de tenke seg ganske godt om. Er du ikke HVIT ? da er du sikkert islamsk terrorist som skal drepe eller voldta 🙂. – Polen er stedet hvor man verbalt og kroppslig merker at man ikke er velkommen. Det verste er at nasjonalisme og rasistiske utbrudd etter min erfaring blir akseptert av regjeringen, delvis av den katolsk kirke og en stor del av befolkning ( !! Obs.det er likevel en del flotte mennesker i Polen, men de er i mindretall ). ONR (tilsvarer HitlerJugend), MW Mlodziez Wszechpolska (nasjonalistisk ultrakatolsk polsk ungdom. Polens slagord “solidaritet” er aktuelt kun når de gjelder solidaritet med Polen, ikke Polen med Europa. De har glemt 1970- og 1980-årene. De som bor i Polen ønsker kun et Polen for polakker ( obs.stor del av dem). Vi polakker er ofte skuffet over liten interesse for Polen fra norske medier. Kanskje de norske mediene kan begynne å se nærmere på hva som skjer i Polen, Soldaritets hjemland? Quo vadis Polen? Godt nytt år.

Er det virkelig sånn som dette? Nei,det er ikke sant! 

Det finnes så mange forskjellige typer mennesker – både i Polen og i Norge kan du finne rasister og kan du bli utsatt for usaklig diskriminering basert på etnisk tilhørighet, nasjonalitet eller utseende(hudfarge) knyttet til opprinnelse. I Polen studerer mange som har ikke europeisk utseende og de har aldri opplevd rasisme! De tror at Polen er et spennende sted med hyggelig mennesker og kun gode erfaringer. Hvordan vet jeg det? Jeg har fått  mange muslimske venner som har studert i Polen.

Innbyggerne i Polen med høyere utdanning deler ikke menneskene inn i hvite eller mørke, muslimer eller kristne, muslimske eller ikke-muslimske terrorister. Det spiller ingen roll om du er lys eller mørk, om du er fra Sverige, Syria eller Tyrkia, om du går i kirke eller moske. Det handler om å være god og snill og følge regler i andre lande. Det handler om hjelpsomhet, omsorg og generøsitet. Men! Det spiller roll for dem som har vokst opp i en misbrukerfamilie med dårlig råd og har ikke fått grundig utdannelse og oppmerksomhet. Rasism finner du også hos dem som har vokst opp på gata eller har blitt mishandlet. Det skjer både i Polen og i Norge. Egentlig,det skjer i hele verden.

Polakker er ikke mot islam,men de er mot islamsk ekstremisme og vold. Islamsk ekstremisme er en av de mest barbariske religioner som har eksistert, de kriger mot alle og skaper kaos, ustabilitet og lidelse i verden.  De prøver å påtvinge oss islam og er villige til å bruke vold for å få sine mål. Polakker vet at ikke alle med mørkt hår og mørk hudfarge er radikale muslimer og terrorister. Det er ikke sant at polakker ønsker kun et Polen for polakker ‘.  De vil gjerne ha gode  leger, lærerne, ingeniørene eller mekanikere som er muslimer men INGEN vil komme til Polen, fordi Polen har ikke råd til asylsøkere, ingen penger i hele tatt!

Polakker vil ikke at noen skal påtvinge dem noe,fe religion eller klær. Kommer du til Polen? Da må du ta av burka eller hijab og integrere seg i samfunnet. Da må du behandle menn og kvinner likt. Det fungerer i alle retninger. Når Polakker fe reiser til Tyrkia eller Abu Dhabi  og vil besøke moskeen eller bo der fast,de integrerer seg i samfunnet og tar på  seg bestemte klesdrakter og  påtvinger ikke muslimer Kristne religionen. Så hvorfor synes du at det er greit å komme til Polen og gå med hijab eller burka? Synes du at Polakker er rasister fordi de vil ikke at du kle deg i burka i Polen? De er fryktelig redd,fordi personen kan bære våpen under burkaen og være en ypperlig terrorist skjult under. Vi skulle behandle hverandre med respekt og følge regler i forskellige lande.

 

 

#besokpolen #polenbesok #besøkpolen #polenbesøk #polen #stoprassism #rassism #gdansk #krakow #warszawa #polen #tur #reise #Poland #polska #sopot #burka #hijab

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg