Stettin er ikke en fin by..Dzika Ges Restaurant,Szczecin


Promenaden i Stettin
 

Jeg har hatt lyst til å skrive at Stettin er en utrolig fin plass med  små koselige gater  og spennende severdigheter.  Jeg kan dessverre ikke,fordi jeg vil være helt ærlig med dere! Selvfølgelig, Polen er den største perlen i Europa og har mye å tilby,men det finnes også byer man bør ikke besøke i Polen eller reise til. Jeg synes at Stettin er en av dem. Unnskyld! Det finnes en grunn..byen er et billig stoppested på veien til Berlin!

Stettin ligger på begge sider av elven  Oder og ca 110 km fra Berlin. Under andre verdenskrig ble byen sterkt skadet av de alliertes bombing og kamper mellom tyske og sovjetiske tropper.

Stettin  er en kjedelig by og en grusom opplevelse hvis du forventer samme kvalitet enn i Gdansk eller Krakow. På hvert hjørne finner du reklameskilter eller kioskene med kebab som er helt forferdelig.

Hva kan du egentlig gjøre i Stettin? 

Du kan kjøpe billetten til Gdansk 🙂

Først kan du ta en tur på promenaden og se Waly Chrobrego.

Ta en tur til St Peter og Paul kirken,Malopolska gaten

 

Ta en tur til Det pommerske hertugslottet​


 

Jakobskatedralen  fra 1187Middag

Etter en slitsom tur kan dere spise middag eller drikke en varm vin i Dzika Ges restauranten,plac Orla Bialego 1 gaten. Her kan du få smake god tradisjonell polsk matog slappe av.

 

 

#szczecin #polska #Poland #polen #besokpolen #polenbesok #besøkpolen #polenbesøk #tur #ferie #szczecin #stettin #gdynia #krakow #gdansk #trojmiasto

3 kommentarer
  1. Veldig bra at du er ærlig og fraråder dette stedet. Er jo bare sånn det er, ikke alle steder er verdt et besøk. Elsker ellers Gdansk og krakow. Kunne tenkt meg å sett Warszawa og. Ha en kjempefin helg 🙂

  2. Bare tull fra “bloggeren” Stettin er en utrolig koselig og fin by, med mange jugendhus som ligner på tysk byggeskikk.slik en også ser på en del bygninger i Ålesund som også har denne stilen.
   Koselig folkeferd og billig er det også i sammenligning med Norge.

   Spørs vel litt hvordan man selv fremstår i møte med andre og da….?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg