Estetisk Klinikk – Åpningsweekend -3,4 februar

 

Skal du til Gdansk denne uken? Da kan du ikke gå glipp av åpningsweekend i Estetisk Klinikk i Gdynia! Her får du gratis konsultasjon hos lege(hun jobber også i Bergen) og fysioterapeut som snakker norsk. (det er viktig at du bestiller time før,du kan ringe eller sende sms 0047 454 00 496).

Hos Estetisk Klinikk får du behandling innan estetisk medisin(leppeforstørrelse, rynkebehandling, dracula therapy, kontuering av ansikt) og tilbyr også skjønnhetspleie for damer og menn.

I tillegg, kan du få gratis behandling på fredag om du kjøper hyaluronsyre behandling.  Behandling som får du gratis heter CRYOLIFT og er verdt 1500 kr. Den forbedrer sirkulasjon i huden, gjør huden mer elastisk og fører til fornyelsen av huden. 

3.4 februar får dere behandlinger til redusert pris:  hyaluronsyre behandling 1100 kr( istedet av 2600 kr), prp behandling (1200 kr istedet av 2600 kr), botulinum toxin behandling 600kr 1 området(istedet av 1200 kr).

Alle som kommer til åpningsweekend får fine gaver og kan få smake veldig god mat! 

Legen

Legen som utfører prosedyrene pratar norsk,svensk og engelsk og har jobbet i åtte år innen norsk og polsk helsevesenet og har derfor god erfaring. Hun er spesialist i estetiske behandlinger(kosmetiske injeksjoner,botulinumtoxin,ansiktsløft,prp behandling) og jobber også i Bergen. Du kan bestille time ved å sende sms 0047 454 00 496.

Hvordan kommer dere dit?

Klinikken ligger i Gdynia, SeaTowers , Hryniewickiego 6c/11 gaten, andre etasje. Dere kan få gratis transport til klinikken (transport bestiller ved sms dagen før 0047 454 00 496 ).  Du kan også ta tog eller taxi fra Gdansk(det koster ca 140 kr ). 

 

Estetisk Klinikken

Klinikken ligger i andre etasje i SeaTowers -bygningen er det 12. høyeste byggverket i Polen.

Her finner du inngang,da tar du trappen eller heisen til andre etasje og ved enden av korridoren finner du Estetisk Klinikk.Klinikken er utrolig fin og luksuriøs,men samtidig veldig koselig. 

Etter besøket på klinikken,kan du ta en tur rundt Gdynia. Her finner du beste strender og en koselig atmosfær. Byen ser ut annerledes enn Gdansk og er verdt et besøk.

 

 

 

#polen #polska #poland #gdynia #gdansk #estetiskmedisin #leppeforstørrelse #fillers #rynkebehandling #seatowers #polenbesok #besokpolen #polenbesøk #besøkpolen 

Stettin er ikke en fin by..Dzika Ges Restaurant,Szczecin


Promenaden i Stettin
 

Jeg har hatt lyst til å skrive at Stettin er en utrolig fin plass med  små koselige gater  og spennende severdigheter.  Jeg kan dessverre ikke,fordi jeg vil være helt ærlig med dere! Selvfølgelig, Polen er den største perlen i Europa og har mye å tilby,men det finnes også byer man bør ikke besøke i Polen eller reise til. Jeg synes at Stettin er en av dem. Unnskyld! Det finnes en grunn..byen er et billig stoppested på veien til Berlin!

Stettin ligger på begge sider av elven  Oder og ca 110 km fra Berlin. Under andre verdenskrig ble byen sterkt skadet av de alliertes bombing og kamper mellom tyske og sovjetiske tropper.

Stettin  er en kjedelig by og en grusom opplevelse hvis du forventer samme kvalitet enn i Gdansk eller Krakow. På hvert hjørne finner du reklameskilter eller kioskene med kebab som er helt forferdelig.

Hva kan du egentlig gjøre i Stettin? 

Du kan kjøpe billetten til Gdansk 🙂

Først kan du ta en tur på promenaden og se Waly Chrobrego.

Ta en tur til St Peter og Paul kirken,Malopolska gaten

 

Ta en tur til Det pommerske hertugslottet​


 

Jakobskatedralen  fra 1187Middag

Etter en slitsom tur kan dere spise middag eller drikke en varm vin i Dzika Ges restauranten,plac Orla Bialego 1 gaten. Her kan du få smake god tradisjonell polsk matog slappe av.

 

 

#szczecin #polska #Poland #polen #besokpolen #polenbesok #besøkpolen #polenbesøk #tur #ferie #szczecin #stettin #gdynia #krakow #gdansk #trojmiasto

Gi oss flyruten tilbake!!


By Original by en:User:Godztian (Wikipedia English) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)], via Wikimedia Commons

Vi har fått en bekymringsmelding fra  Andreas Nicolaysen. Les og del med venner og bli med!

I 10 år var det direkte flyforbindelse mellom Stavanger og Warszawa, inntil Norwegian la ned ruten oktober 2016.
Dette er en flyrute som har blitt veldig savnet etter at den ble lagt ned. Den ble brukt av nordmenn på storbyferie og ikke minst alle polakker som besøker familie og venner, samt jobber skift i Norge.
Bli med å vis din støtte til at Stavanger – Warszawa får på plass igjen direkte flyforbindelse.

Ta en titt på facebook siden og vis din støtte der  www.facebook.com/flystavangerwarszawa

 

#stavanger #warszawa #polen #norge #polska #poland #norwegian #krakow #gdansk 

 

 

‘Er du ikke HVIT ? da er du sikkert islamsk terrorist som skal drepe eller voldta’


By Rufus46 (taken by Rufus46) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)], via Wikimedia Commons

En av våre lesere har skrevet til oss ei bekymringsfull melding. Her kan du lese hele meldingen:

Planlegger noen av deres venner eller bekjente å reise til Polen som turist eller for å studere og ikke har EUROPEISK UTSEENDE ? da må de tenke seg ganske godt om. Er du ikke HVIT ? da er du sikkert islamsk terrorist som skal drepe eller voldta 🙂. – Polen er stedet hvor man verbalt og kroppslig merker at man ikke er velkommen. Det verste er at nasjonalisme og rasistiske utbrudd etter min erfaring blir akseptert av regjeringen, delvis av den katolsk kirke og en stor del av befolkning ( !! Obs.det er likevel en del flotte mennesker i Polen, men de er i mindretall ). ONR (tilsvarer HitlerJugend), MW Mlodziez Wszechpolska (nasjonalistisk ultrakatolsk polsk ungdom. Polens slagord “solidaritet” er aktuelt kun når de gjelder solidaritet med Polen, ikke Polen med Europa. De har glemt 1970- og 1980-årene. De som bor i Polen ønsker kun et Polen for polakker ( obs.stor del av dem). Vi polakker er ofte skuffet over liten interesse for Polen fra norske medier. Kanskje de norske mediene kan begynne å se nærmere på hva som skjer i Polen, Soldaritets hjemland? Quo vadis Polen? Godt nytt år.

Er det virkelig sånn som dette? Nei,det er ikke sant! 

Det finnes så mange forskjellige typer mennesker – både i Polen og i Norge kan du finne rasister og kan du bli utsatt for usaklig diskriminering basert på etnisk tilhørighet, nasjonalitet eller utseende(hudfarge) knyttet til opprinnelse. I Polen studerer mange som har ikke europeisk utseende og de har aldri opplevd rasisme! De tror at Polen er et spennende sted med hyggelig mennesker og kun gode erfaringer. Hvordan vet jeg det? Jeg har fått  mange muslimske venner som har studert i Polen.

Innbyggerne i Polen med høyere utdanning deler ikke menneskene inn i hvite eller mørke, muslimer eller kristne, muslimske eller ikke-muslimske terrorister. Det spiller ingen roll om du er lys eller mørk, om du er fra Sverige, Syria eller Tyrkia, om du går i kirke eller moske. Det handler om å være god og snill og følge regler i andre lande. Det handler om hjelpsomhet, omsorg og generøsitet. Men! Det spiller roll for dem som har vokst opp i en misbrukerfamilie med dårlig råd og har ikke fått grundig utdannelse og oppmerksomhet. Rasism finner du også hos dem som har vokst opp på gata eller har blitt mishandlet. Det skjer både i Polen og i Norge. Egentlig,det skjer i hele verden.

Polakker er ikke mot islam,men de er mot islamsk ekstremisme og vold. Islamsk ekstremisme er en av de mest barbariske religioner som har eksistert, de kriger mot alle og skaper kaos, ustabilitet og lidelse i verden.  De prøver å påtvinge oss islam og er villige til å bruke vold for å få sine mål. Polakker vet at ikke alle med mørkt hår og mørk hudfarge er radikale muslimer og terrorister. Det er ikke sant at polakker ønsker kun et Polen for polakker ‘.  De vil gjerne ha gode  leger, lærerne, ingeniørene eller mekanikere som er muslimer men INGEN vil komme til Polen, fordi Polen har ikke råd til asylsøkere, ingen penger i hele tatt!

Polakker vil ikke at noen skal påtvinge dem noe,fe religion eller klær. Kommer du til Polen? Da må du ta av burka eller hijab og integrere seg i samfunnet. Da må du behandle menn og kvinner likt. Det fungerer i alle retninger. Når Polakker fe reiser til Tyrkia eller Abu Dhabi  og vil besøke moskeen eller bo der fast,de integrerer seg i samfunnet og tar på  seg bestemte klesdrakter og  påtvinger ikke muslimer Kristne religionen. Så hvorfor synes du at det er greit å komme til Polen og gå med hijab eller burka? Synes du at Polakker er rasister fordi de vil ikke at du kle deg i burka i Polen? De er fryktelig redd,fordi personen kan bære våpen under burkaen og være en ypperlig terrorist skjult under. Vi skulle behandle hverandre med respekt og følge regler i forskellige lande.

 

 

#besokpolen #polenbesok #besøkpolen #polenbesøk #polen #stoprassism #rassism #gdansk #krakow #warszawa #polen #tur #reise #Poland #polska #sopot #burka #hijab