Fettfrysning i Polen

Leter du etter en effektiv fettfjerning metode i Trippelbyen ?Da bør du prøve kryolipolise! Vi anbefaler  Klinikk Elixir i Gdynia -behandling koster ca 800 NOK og personer som jobber der er veldig hjelpsom og har vedlig mye erfaring. Klinikken ligger sentralt i Gdynia – ved hovedgaten Swietojanska. Overlegen der pratar norsk og jobber også i Norge. 

Vil du booke time ?Da skriver du SMS 454 00 496 , Adressen Klinika Elixir Swietojanska 41/7 

Kryolipolyse er en type fryseteknikk som tar i bruk et munnstykke som legges på valgt område og behandles med et mellomlag av frostbeskyttende materiale. Under behandlingen benyttes samme maskin som brukes under kavitasjon. Behandlingen tar ca 30-45 minutter. Resultatene kan variere og er individuelle. Behandlingen har som mål å gi vekttap på 3-10 cm over en periode på 30-90 dager – konsultasjon inkludert. Som en bieffekt av behandlingen, kan man føle seg sliten i få dager, samt oppleve hyppigere toalettbesøk.

 

Behandlingen kan benyttes på følgende områder:

  • Buk/mage
  • Celluliter
  • Rumpe
  • Hofter
  • Lår
  • Underarm
  • Armer
  • Rygg
  • Innside lår

 

 

#gdynia #gdansk #sopot #trojmiasto #polen # poland #polska #poland #behandling #trippelbyen

Er du lei av sponset annonse?

 

Blogging er big business – det er ingen tvil.  Stadig flere selskaper ser til bloggere, Instagrammere, Snapchattere og YouTubere for å få markedsført deres produkter, varer og tjenester.  Er du på jakt etter en bra restaurant, hotell eller attraksjon? Stadig vanskeligere å skille mellom ekte og uekte informasjon og anbefalinger. Bruker du tripadvisor, booking, hoteller, trivago eller bloggeren som har flere millioner følgere ved booking av hotell? Dårlig merking av kommersielle annonser eller bloggposter har blitt et stor problem. 

Vi har startet denne bloggen i 2016  til  å velge Polen som reisemål og anbefale plasser som er verdt til  å besøke i Polen-  turister fra Norge har manglet en ekte og annonse fri reiseguide om Polen (attraksjoner,restauranter,hoteller etc).  http://polenbesok.blogg.no er den eneste bloggen om Polen på norsk som er 100  % fri fra et sponset innlegg og skjult reklame.  Men bloggen er kun en hobby for oss, og kommer ikke alltid først …av og til trenger vi også pause..vi har ikke beste bilder, blander for mange tema og vi bruker ikke et tydelig språk. Men vi husk : vær tro mot deg selv og ditt publikum. Vi har fått flere email ang produktplassering, annonser og reklame men vi vet at dere som kommer til Polen trenger både positiv og negativ  omtale av produkter og plasser.  Nå vi er tilbake. Trenger du info? Send oss email [email protected] eller prv msg https://www.facebook.com/polenbesok/